Het is alweer elf jaar geleden dat Nicolette van Dam en haar man Bas Smit als een blok voor elkaar vielen. Inmiddels is het stel gelukkig getrouwd en trotse ouders van hun dochters Lola-Lily en Kiki-Kate. We mogen wel stellen dat er zowel zakelijk als privé veel veranderd is voor Bas en Nicolette. En dan hebben we het nog niet eens over hun uiterlijk...

Article continues after the ad

Romantisch dineren

De twee zijn na al die jaren nog steeds dolgelukkig met elkaar en vierde dit weekend dan ook samen met elkaar hun elfjarig jubileum. Naast dat het stel romantisch ging dineren bij het Amsterdamse restaurant The Duchess, trakteerde Nicolette haar volgers op social media ook op een kiekje uit de oude doos.

Uit de oude doos

'Hahaha, wat zagen we eruit 11 jaar geleden. Maar wat knijp ik mijn handjes dicht dat Bas Smit en ik vandaag al 11 jaar samen zijn! Inmiddels getrouwd, 2 prachtige dochters en nog steeds samen heel veel genieten... Trots!', schrijft Nicolette bij de foto waarop ze nog maar 22 en 25 jaar oud waren. De tijd vliegt voorbij, ook voor Nicolette en Bas!

Beeld: Instagram, Peter Smulders