Nicolette Kluijver pakt de draad na een heftige periode weer op. Vanmorgen plaatste ze een kiekje in de sportschool, maar dat werd haar door sommige volgers niet in dank afgenomen. 

Lees ook: Nicolette Kluijver: 'Ik ben stiekem met de liefde van mijn leven getrouwd!'

Dood in de ogen

Een paar maanden geleden werd er longkanker bij de presentatrice geconstateerd. Een grote schrik voor Nicolette en haar gezin. Ze keek de dood in de ogen, maar heeft de ziekte overwonnen. Nicolette is inmiddels schoon verklaard en gaat verder met haar leven. De BN'er is weer te zien in RTL Boulevard, presenteert het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson en spreekt een nieuwe animatiefilm in. 

Negatieve reacties

Vanochtend stond Nicolette in de sportschool en deelde een foto waar ze in sportoutfit te zien is. Helaas kreeg de presentatrice een aantal negatieve reacties van volgers die haar 'te dun' noemen. De presentatrice reageerde hier aanvankelijk kalm op door aan te geven dat ze bezig is om op gewicht te komen, maar uiteindelijk heeft ze de foto toch verwijderd. Droevig om te zien dat Nicolette niet kan delen wat ze wil op haar Instagrampagina.

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP