Nicolette Kluijver is tot over haar verliefd op de nieuwste leden van de familie. De presentatrice laat via Instagram weten dat haar zus is bevallen van een tweeling. 

"Drie jaar geleden kwamen mijn eigen twins ter wereld, en nu heeft mijn stoere zus ze zojuist gekregen", schrijft de presentatrice bij het schattige kiekje van haar neefje en nichtje. De trotse tante is dan ook maar wat trots op haar zus Brenda, helemaal omdat ze zelf mag ervaren hoe het moederschap van een tweeling is. En daarbij ook hoe zwaar het soms wel niet is...

Slapeloze nachten

Drie jaar geleden vertelde ze aan Story wat een tweeling met je nachtrust doet. "De laatste tijd huilen Jesse en Ana-Sofia zo’n beetje om de beurt, en dat doen ze dan nachten achtereen. We weten niet wat ons overkomt, want met Isabella hebben we dat echt nooit meegemaakt! Het komt erop neer dat wij nauwelijks een oog dicht kunnen doen. En dat is dus bijna niet vol te houden.”

Groot gezin

Maar ondanks de slapeloze nachten, is Nicolette dolblij met haar kroost. "Ik klaag verder niet hoor, want als we met z’n allen aan tafel zitten, kan ik intens genieten: mijn mooie, grote gezin aan de keukentafel! Dan hebben Joost en ik ieder een baby op schoot, terwijl de oudste haar broodje zit te eten. Op zulke momenten vergeet ik dat ik zó moe ben door slaapgebrek."

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram