Nicolette Kluijver heeft het raarste jaar van haar leven achter rug. De presentatrice had alles voor elkaar, totdat er longkanker bij haar werd geconstateerd. Maar ook daar heeft ze zich doorheen geslagen.

'Ik hou niet op'

De blondine is misschien wel drukker dan ooit met presentatieklussen voor Een Goed Stel Hersens, RTL Boulevard en Expeditie Robinson, én een jong gezin. Nicolette is niet bij de pakken neer gaan zitten sinds haar ziekte. Hoe doet ze dat toch? "Mijn vriendinnen zeggen weleens: ‘Had ik maar vijf procent van jouw energie.’ Ik hou niet op. Nooit. De hele dag ben ik druk. Ook als moeder: altijd moeten er leuke dingen gedaan worden. Ook in mijn werk geef ik alles, en thuis moet het schoon zijn," vertelt ze in een interview met Veronica Magazine. 

In het nu

Ook al is Nicolette vreselijk ziek geweest, haar tomeloze energie is nooit weggegaan. "Er gaat nooit een dag verloren bij mij, dat is wel waar. Het is veel, maar ik hóu van het leven." Ondanks dat ze niet minder is gaan doen dan voor haar ziekte, is er wel degelijk wat veranderd. "Toen ik ziek werd, besloot ik wel dat ik meer in het nu moet gaan leven, want ik doe altijd alles hollend," aldus Nicolette.

Article continues after the ad

Lees het volledige interview met Nicolette Kluijver in de nieuwe Veronica Magazine.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders