Nicolette Kluijver en Joost Staudt liggen na een huwelijk van bijna acht jaar in scheiding. Extra lullig dan zo'n coronacrisis zou je denken. Volgens de presentatrice ging het juist heel goed. 

'Er is niet zoveel veranderd. Wij zijn gewoon nog steeds heel goed met elkaar', vertelt Nicolette aan Shownieuws.

Vrienden 

Begin van dit jaar werd bekend dat de presentatrice en de plastisch chirurg na acht jaar en een turbulente tijd - waarin heel veel is gebeurd - gaan scheiden. Van een vechtscheiding is geen sprake, want de twee besluiten verder te gaan als vrienden.

Liefde en respect

'Wij kunnen het nieuws bevestigen dat wij uit elkaar zijn als koppel. De liefde en het wederzijds respect is er nog steeds en daarom zetten we onze relatie voort als vrienden en als ouders van onze drie kinderen. Hun geluk blijft onze prioriteit. We zijn op dit moment samen met hen op vakantie in Oostenrijk en willen de komende tijd in alle rust en privacy wennen aan onze nieuwe situatie', zo laten de twee weten aan RTL Boulevard na berichtgeving in Story.

Article continues after the ad

Nicolette en Joost hebben samen drie kinderen: Isabella (7) en de tweeling Ana-Sofia en Jesse (5). Tijdens de coronacrisis  'Nicolette: We hebben het goed gedaan met z’n allen. We voelen de lucht en de ruimte die er komt en dat is ook wel prettig, maar ik heb het wel gewaardeerd al die uren met de kinderen thuis. Dat je zoveel tijd samen kan spenderen is heel fijn.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoveel zin om weer avonturen te beleven met mijn drie (b)engeltjes...

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.