Nicolette Kluijver en Joost Staudt maken een serieuze huwelijkscrisis door. De echtgenoten wonen momenteel apart, maar kunnen nog wel met elkaar door een deur. De twee zijn samen op wintersport.

Ondanks hun relatieproblemen, vermaken de presentatrice en haar man zich opperbest op hun skivakantie in Oostenrijk. Ze zijn samen met hun kinderen Isabella en tweeling Ana-Sofia en Jesse, en willen ongetwijfeld dat zij niet de dupe zijn van de crisis. 

Géén overspel

Kort nadat bekend werd dat het huwelijk van Nicolette en Joost in zwaar weer verkeerde, deed het gerucht de ronde dat Nicolette vreemd zou zijn gegaan. Waar de RTL-presentatrice elders in de media niet op haar huwelijkscrisis en de pikante geruchten wenste te reageren, wilde ze Story wél een reactie geven: ‘Van alles wat ik al op mijn bord heb, krijg ik ook nog te maken met leugenachtige roddels dat ik vreemd zou zijn gegaan. Dat klopt absoluut niet. Ik ben niet vreemdgegaan! Er is een heleboel gebeurd in mijn leven de laatste tijd, maar dat niet. Nogmaals: ik ben niet vreemdgegaan!’ 

Andere woning

De huwelijkscrisis van Nicolette en Joost is wel dusdanig ernstig dat de RTL-presentatrice niet langer bij haar man in Ouderkerk aan de Amstel woont. Ze heeft haar intrek genomen in een vrijstaande woning op iets meer dan een kilometer afstand van de villa waar ze vanaf 2014 met haar man woonde en waar zij hun drie kinderen zagen opgroeien. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders