Het is geen makkelijke tijd voor Nicolette Kluijver. De presentatrice en haar man Joost Staudt maken een serieuze huwelijkscrisis door en de RTL-presentatrice leeft sinds kort gescheiden van haar echtgenoot. Daarom blikt Nicolette met weemoed terug naar haar eerste liefde.

Maar degene die haar hart voor zich heeft gewonnen is wel heel bijzonder. Het is namelijk geen man, maar Nicolette was vroeger helemaal gek op paarden. Haar Casper betekende dat ook alles voor haar, en nog steeds!

Huwelijkscrisis

Kort nadat bekend werd dat het huwelijk van Nicolette en Joost in zwaar weer verkeerde, deed het gerucht de ronde dat Nicolette vreemd zou zijn gegaan. Waar de RTL-presentatrice elders in de media niet op haar huwelijkscrisis en de pikante geruchten wenste te reageren, wilde ze Story wél een reactie geven: ‘Van alles wat ik al op mijn bord heb, krijg ik ook nog te maken met leugenachtige roddels dat ik vreemd zou zijn gegaan. Dat klopt absoluut niet. Ik ben niet vreemdgegaan! Er is een heleboel gebeurd in mijn leven de laatste tijd, maar dat niet. Nogmaals: ik ben niet vreemdgegaan!’ 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders