Drie jaar geleden overleed programmamaker Menno Buch aan de gevolgen van kanker. Voor zijn weduwe Nicole gaat er geen dag voorbij dat ze niet aan hem denkt. Menno zou op 19 augustus aanstaande 66 jaar zijn geworden. Op die dag viert Nicole het leven én de liefde.

Gedenkfeest 

Op 19 augustus aanstaande zou Menno 
66 jaar zijn geworden. ‘Op de eerste verjaardag na zijn dood heb ik een ‘Feest voor de Buch’ gegeven. Menno schonk zijn lichaam aan de wetenschap, waardoor hij geen begrafenis of crematie had. In plaats daarvan spraken we af dat ik een feest uit zijn naam zou geven om het leven te vieren. Hij heeft de invulling helemaal aan mij overgelaten.'

Missen

Nicole’s rouwproces ver
loopt met pieken en
 dalen. ‘Ik doe, zoals Menno altijd zei, mijn stínkende best om er iets van te maken. Natuurlijk overvalt de eenzaamheid je weleens en denk je: waar doe ik het allemaal voor? Want het is keihard knokken in mijn eentje. Privé, maar ook zakelijk. Ik moet alle ballen zelf in de lucht houden. Dat red ik prima, maar ik heb geen maatje en klankbord meer. Wat ik het meeste mis aan Menno? Het is raar om te zeggen over je eigen man, maar hij had zo’n charisma. 
Menno was één brok energie. Ik ga nog steeds nieuwe avonturen aan en probeer te genieten van het leven. Maar ik had het allemaal zo graag met hém gedaan.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders