Sylvie Meis (42) is dolgelukkig met haar grote liefde Niclas Castello (42). Toch had haar man - de twee stapten in september in het huwelijksbootje - in het begin geen idee wie de showbizzdiva was.

Dat laat Sylvie weten aan Grazia. Van een bruiloft komt een bruiloft, zeggen ze weleens. En dat bleek ook bij Meis en haar kersverse man het geval. Ze ontmoetten elkaar namelijk op het huwelijk van een goede vriendin van de presentatrice. 

Article continues after the ad

Link niet gelegd

Maar dat Niclas sprak met la Meis, had de kunstenaar niet hélemaal door. Sylvie verklaart: 'Hij wist dondersgoed dat Sylvie Meis bestond, alleen had hij die link niet gelegd.' Maar misschien was dat een geluk bij een ongeluk. 'Tot op de dag van vandaag zegt hij: 'Als ik had geweten wie je was en wat je allemaal hebt gedaan en bereikt in je leven, dan had ik nooit zo zelfbewust naast je gezeten.'

Uitgestelde bruiloft

Samen met zo'n zeventig gasten vierden Sylvie en Niclas in september de liefde. Het stel zou eigenlijk in mei al trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. De 42-jarige Meis, die eerder getrouwd was met Rafael van der Vaart, droeg een jurk van het Israëlische modelabel Galia Lahav. 'De jurk zal velen verrassen', zei ze hier eerder al over. De kosten voor haar bruidsjurk bedroegen zo'n 28.000 euro.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.