Het Zuid-Hollandse Brielle was the place to be dit jaar voor een grote (maar ook echt een heel grote) Hollywoodster. En Nick en Simon hadden het geluk een hapje te eten met deze blonde acteur.

Het gaat om Woody Harrelson.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leuk om af en toe een fan blij te maken... SK

Een bericht gedeeld door Nick & Simon (@nickensimon) op

Woody

Da's niet de minste dus. De acteur is in Nederland op fietsvakantie. Eerst was Woody in Scheveningen en nu in Brielle dus. Nick en Simon hadden daar een optreden en spotten ineens de acteur in het publiek. Na het optreden vroegen de twee of hij een hapje wilde eten. Daar zij hij geen nee tegen.

Vega eten

Het werd een vegan hap van De Brielsche Aap. 'Hij vond het perfect. Ik werd uitgenodigd aan tafel en ik kreeg alleen maar complimentjes. Voor ik van tafel ging heb ik hem bedankt voor alles en toen zei Woody: ‘No, Thank you for a perfect evening and a perfect vegan dinner. I will never forget this evening and I wil be back soon', aldus souschef Soraya Hakke tegen Rijnmond.

Vrienden in Nederland

Hoe Woody precies terecht is gekomen in Brielle: 'Een neef van iemand uit Brielle is beste vrienden met Woody. En die wonen in Hawaï. Dit is de eindstop voordat hij terug gaat naar Amerika. Hij had veel behoefte om lekker anoniem te zijn. Hij legde uit dat hij nooit uiteten gaat', aldus de souschef.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.