Drie jaar geleden hebben Nick en Kirsten Schilder elkaar het ja-woord gegeven op het prachtige Ibiza. Afgelopen week konden ze de bruiloft weer herleven tijdens hun vakantie in Ibiza. 

Het gelukkige getrouwde stel, Nick en Kirsten, is weer terug in Nederland na een weekje vakantie in Ibiza. Via een dromerige Instagramfoto van het koppel liet Nick weten dat ze het er heerlijk hebben gehad en het niet konden laten om de 'trouwlocatie even te bezoeken'.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terug van een heerlijk weekje Ibiza, we konden het niet laten onze 🤵🏻👰🏻locatie even te bezoeken💍

Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nickschilder) op

Huwelijk

Op 26 juni 2016 zijn de twee het huwelijksbootje ingestapt met het prachtige Ibiza als achtergrond. Overigens het favoriete eiland van Nick. De huwelijksceremonie was op het strand bij het dorpje Es Cubells. Kirsten droeg een prachtige witte bruidsjurk van Mary Borsato. 

Trotse ouders

Sinds 2006 is het stel al samen en inmiddels mogen ze zich trotse ouders noemen van drie kinderen. De oudste is dochter Nikki, die in januari 2011 werd geboren, de middelste is zoon Julian van augustus 2012 en als laatste volgde dochter Jackie, die in maart 2017 ter wereld kwam. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ fijne vakantie #familytime

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders