De ruzie tussen de broers Nick en Aaron Carter lijkt bijgelegd te zijn. De Backstreet Boy feliciteerde zijn broertje en Aarons tweelingzus Angel met hun dertigste verjaardag. Hierop reageerde de jongste Carter via hetzelfde medium: “Je bent een topgozer, bro! Ik sta altijd aan jouw kant.”

De Cartertjes vochten de afgelopen maanden heel wat af op social media. Dat kwam met name door Aaron, die ernstig verslaafd was en vervolgd wordt voor rijden onder invloed. Ook zou de jongste Carter-telg tijdens de bewuste autorit afgelopen juli wiet en andere drugs bij zich hebben gehad.

Aaron checkte na zijn aanhouding vrijwillig in bij een kliniek om zijn verslavingen aan te pakken. Dat ging de zanger zo goed af, dat hij in twee maanden tijd 14 kilo aankwam en weer op een gezond gewicht zit. Vol trots deelde hij een foto op Instagram met zijn ‘nieuwe’ lichaam. Aaron bekende eerder te kampen met een eetstoornis en hoopt nu eindelijk af te rekenen met zijn demonen. “Alleen ik kan mijn leven veranderen. Niemand anders kan het voor mij doen.”

In de periode dat het slecht met hem ging, haalde Aaron op zijn socials flink uit naar zijn grote broer. Volgens hem ‘kende Nick hem nauwelijks en maakte hij me altijd belachelijk’. Ook zouden ze elkaar maar een of twee keer per jaar zien. Ondanks dat zegt hij ‘wel veel van Nick te houden’.

Op 8 december komt Aarons nieuwe single Don’t Say Goodbye uit.

Beeld: ANP 

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP