Gisteravond werden de nieuwste trends wat betreft bruiloften besproken in RTL Boulevard. Hoewel mode-expert Nikkie Plessen al 19 jaar een setje is met Ruben Bontekoe, is hij nog altijd niet op zijn knieën gegaan.

Tot grote frustratie van Nikkie, zo blijkt wel in het programma. Nikkie bespreekt bepaalde jurken en laat weten: 'Ik zou dat zelf - als ik ooit na 19 jaar, maar god die man van mij kijkt toch niet naar RTL Boulevard, als-ie ooit een keer op zijn knieën gaat - dan wil ik trouwen. Nee, ik ben niet getrouwd.'

Huwelijk

Maar als Ruben haar ten huwelijk zou vragen? 'Dan zeg ik wel 'ja'. Dan zou ik de jurk van Hailey Bieber aan willen trekken. Ik heb geen plakboek onder m'n bed liggen, maar deze jurk met armpjes, met een quote op die jurk, hij is rocky, maar hij is ook glamour. Hij is authentiek ouderwets met kant, wit. Nou egenlijk heb ik er dus heel goed over nagedacht. Daar houd ik van.' Helaas lijkt de hint bij haar vriend nog niet te zijn gearriveerd: Ruben kijkt dan ook nooit naar de show.

Heel veel hints

'Hoeveel hints wil die man van mij nog krijgen na 17 jaar?', liet Plessen vorig jaar mei al verbaasd weten in Grazia. 'Ik ben zelf maar verlovingsringen gaan maken.' De vriend van Nikkie moet blijkbaar wel opschieten. 'Ik heb wel gezegd: "Van mij hoeft het niet meer als ik veertig ben". Dus we hebben nog vier jaar te gaan', aldus Nikkie.

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.