De geruchtenmachine draait al een tijden overuren: gaat Ludo Sanders (Erik de Vogel) uit Goede Tijden, Slechte Tijden? Het lijkt er namelijk wel heel erg op.

Oké, hij was dan nog wel te zien in de trailer van het 31e seizoen van de langstlopende Nederlandse soap, maar dat blijkt te gaan om een visioen van Janine.

Ruzie met Valentijn

Wat is er nu precies de afgelopen tijd gebeurd met Ludo in Goede Tijden, Slechte Tijden? Opa Ludo heeft met zijn kleinzoon Valentijn gedoe over een schilderij genaamd L’Absence, een doek dat ook kunstliefhebber Richard van Nooten graag wil bezitten.

In de Noordzee

Omdat Valentijn in de clinch ligt met Ludo heeft hij dit schilderij uit wraak gestolen uit het depot. Daarna sloeg hij per boot op de vlucht. Ludo zou Ludo niet zijn als hij er alles aan doet om zijn kleinzoon te vinden. Als de twee elkaar op de boot treffen (nadat Ludo op spectaculaire wijze op de wegvarende vissersboot springt), krijgen ze ruzie.

Over boord

Valentijn is helaas is te hardhandig en gooit met een klap Ludo de Noordzee in. Sindsdien ontbreek elk spoor. Zoals gezegd is Ludo bebaard in de trailer van GTST, maar dit blijkt een waanbeeld van Janine te zijn. Wat betekent dit? Exit Ludo? Wordt vervolgd...

Bron: RTL Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad