Terwijl schaatser Sven Kramer zich volledig op de wedstrijden focust, lijkt ook zijn vriendin Naomi van As zich prima te vermaken in Zuid-Korea. De voormalig hockeyster is samen met oud-collega en beste vriendin Ellen Hoog afgereisd naar de Olympische Spelen om Sven aan te moedigen. Maar wanneer de twee even wat vrije tijd hebben, doen ze natuurlijk niets liever dan de 'winkelstraten' onveilig maken.

Trends

'Girls will be girls', en dus gaat er niets boven een middagje shoppen. Toch hebben ze in het Zuid-Koreaanse Gangneung iets andere trends dan dat de vriendinnen in Nederland gewend zijn. De twee hebben zich namelijk in traditionele kledij gehuld. En hoewel het misschien niet per se hun smaak is, zijn zowel Naomi als Ellen uitermate tevreden met hun aankopen.

Geslaagd

'Geshopt en geslaagd! Deze gaan in de koffers mee naar huis', schrijft de blondine op een foto op Instagram. Maar of dat het eenmaal terug in Nederland ook daadwerkelijk gedragen gaat worden...

 

Geshopt en geslaagd! Deze gaan in de koffers mee naar huis 🎉

Een bericht gedeeld door Ellen Hoog (@ellen_hoog) op


Beeld: Instagram, ANP

Kim Holland is nog nooit monogaam geweest. Tot ze haar vriend Mark Kruitwagen leerde kennen. De pornokoningin heeft haar levensstijl drastisch veranderd voor de liefde.

Niet delen

Tijdens haar huwelijk met Ruud Slakhorst, dat maar liefst 23 jaar duurde, had ze óók nog gemeenschap met andere mannen en vrouwen. Maar nu ze een relatie heeft met Mark, houdt dat op. 'Hij wil me absoluut niet delen,' vertelt ze in RTL Boulevard. Mark is naar eigen zeggen niet tegen delen. 'In de kroeg geef ik altijd als eerste een rondje, maar Kim is van mij en daar mogen echt geen anderen aanzitten,' zegt hij. 

Drie keer per dag

Ondanks dat Kim nog nooit monogaam geweest is, mist ze het contact met anderen niet. 'Het komt echt door de manier waarop hij en ik intiem zijn,' vertelt ze. Wat hun geheim is, wil ze niet zeggen. Wel licht ze een tipje van de sluier op: 'We dansen vaak naakt door het huis en doen het gemiddeld drie keer per dag.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

De oververmoeide André Hazes kan eindelijk weer lachen. De zanger heeft vijf weken vrij genomen om weer op adem te kunnen komen, en dat doet hem overduidelijk goed.

Stralend

De Hazes-telg heeft zijn hele agenda gedurende vijf weken leeg gemaakt, op advies van de dokter. Hij kon de druk om zichzelf te bewijzen niet meer aan. 'Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren,' aldus André. In zijn korte pauze geniet hij met volle teugen van zijn gezin en dat doet hem deugd. Zijn vriendin Monique deelde via Instagram Stories een foto van een stralende André. 

Balans

Het gaat de goede kant op met de zanger. 'Er is weer tijd voor het gezin', vertelt Monique aan RTL Boulevard. 'Hij geniet ervan, kan lekker eten en sporten. Hij wordt ook weer wat voller.' Volgens Monique zijn de vijf weken aangekondigde rust voldoende. Maar als André weer gaat werken, waarschuwt ze, moet er wel meer balans zijn tussen werk en rust. 'Balans is het allerbelangrijkste. Het moet niet zo zijn dat hij opnieuw alleen maar weg is van huis. Dat is ook niet leuk.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders/Instagram Stories