Michael van der Plas heeft iets te vieren: hij is vandaag 39 jaar geworden. Zijn vriendin Naomi hoopt dat ze nog honderd verjaardagen met hem mag vieren.

De relatie van Michael en Naomi heeft veel te verduren gekregen. Na verschillende zelfmoordpogingen van Samantha 'Barbie' de Jong, kreeg Michael de volledige voogdij over hun twee kinderen. Dat betekent automatisch dat Naomi óók de zorg draagt voor Angelina en Milano. Ondanks de tegenslagen, blijven de twee een ijzersterk team.

Article continues after the ad

Emotioneel bericht

Naomi laat op Instagram weten hoe blij ze met Michael is. 'Gefeliciteerd liefde van me leven. Vandaag 39 jaar geworden,' schrijft ze. 'Ik wil je laten weten dat ik heel veel van jou hou en dat ik blij ben dat wij nog steeds elke ochtend samen wakker worden. Op naar nog 100 verjaardagen samen.'

Baby?

Naomi heeft voorzichtig laten vallen dat ze wel klaar is voor een kindje met Michael. Ze deelde onlangs op Instagram een foto van een baby en liet daarmee blijken dat zij ook wel klaar is voor een eigen baby. Haar eierstokken zijn dan ook flink aan het rammelen. 'Ik ben verliefd. ps. I need a baby asap', schreef ze.

Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.