Terwijl zij op de catwalk het ene na het andere succes boekte, liepen haar relaties keer op keer op niets uit. Tóch laat Naomi Campbell zich door alle liefdesteleurstellingen niet uit het veld slaan. Vol overgave heeft ze zich in haar volgende amoureuze avontuur gestort. 

Article continues after the ad

Lees ook: Zó zag Sylvia Geersen eruit voordat ze model werd

Eerlijk en energiek

'De man met wie ik wil trouwen, moet eerlijk en energiek zijn. Ik voel me aangetrokken tot heel sterke mannen.' Naomi Campbell (47) kan moeiteloos de belangrijkste eigenschappen noemen waaraan haar prins op het witte paard moet voldoen. Tóch is zij er nog niet in geslaagd om blijvend geluk te vinden. Al zou Louis C. Camilleri (62) daar wellicht verandering in kunnen brengen. Volgens haar vrienden heeft Naomi gezegd dat deze multimiljonair nog weleens de ware zou kunnen zijn.

170 miljoen euro

Naomi en Louis hebben elkaar ontmoet tijdens een Grand Prix-race, die de exotische schone als Formule 1-fan bezocht. Louis, die baas van een Egyptische tabaksfirma én voorzitter is van de raad van bestuur van Ferrari, zit goed in de slappe was: zijn vermogen wordt geschat op 170 miljoen euro! Niet dat het Naomi daarom is te doen. Haar modellencarrière heeft haar niet bepaald windeieren gelegd. Daardoor is zij in staat een vorstelijk leven te leiden, al mist zij daarin blijvend liefdesgeluk. Tot nu toe mislukte al haar relaties.

Lees het hele verhaal nu in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Bryan R. Smith (ANP)