Naomi Campbell Formula E

De 48-jarige Naomi Campbell zou aan het daten zijn met de 25-jarige Liam Payne. De geruchten gingen al langer, maar nu meldt The Daily Mail dat het topmodel en de zanger afgelopen weekend gespot zouden zijn bij de Formula E in Hong Kong en dat ze het buiten het zicht van de camera's 'erg gezellig' bleken te hebben.

Volgens de krant konden de twee hun handen niet van elkaar afhouden en 'gedroegen ze zich als een stel verliefde tieners'. Ze kregen een rondleiding door de garages en maakten duidelijk kenbaar niet samen gefotografeerd te willen worden. Daarna waren ze aanwezig bij een viplunch van modelabel Boss.

Article continues after the ad

"Het was alsof ze pubers waren die voor het eerst samen op vakantie gingen. Liam overlaadde haar met complimenten, wat zij natuurlijk leuk vond. Achter de schermen waren ze heel close, maar zodra de formaliteiten begonnen, gingen ze elk hun weg en wilden ze niet samen gespot worden. Ook op hun sociale media kanalen noemden ze elkaars naam niet, terwijl ze beide foto's van het event postten", aldus een bron.

Of het echt serieus is tussen de twee, valt nog te bezien. Volgens de bron 'is Naomi niet op zoek naar een vaste relatie en houdt ze van haar vrijheid'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Tekst & Beeld: ANP