Jan Smit is afgelopen weekend flink geschoffeerd op een feestje van Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe. Op hun uitdrukkelijke verzoek gaf cabaretier Najib Amhali deze avond een optreden, waarbij hij Jan Smit - de ex van Yolanthe die ze verliet voor Wesley - belachelijk maakte en óók nog weinig chic uithaalde naar ex-schoonmoeder Gerda...

Lees ook: Zo zag Yolanthe Sneijder-Cabau er vroeger uit

Flauwe grappen

Najib is niet te spreken over Volendam en de inwoners. Hij omschrijft het vissersdorp als een PVV-dorp waar ze buitenlanders niet toelaten. 'Er was ooit een leuk en lief Spaans meisje dat het in Volendam probeerde, maar zelfs zij werd uit dat dorp weggepest!', waarna de cabaretier naar Yolanthe kijkt. De zaal barstte in lachen uit. Vervolgens kreeg ex-schoonmoeder Gerda een veeg uit de pan. 'Alles is weg, alles is weg. Weg naar Istanbul', grapte Najib. 

Geen reactie

Jan Smit, die zich ondanks dat bijna zijn gehele inboedel verdween altijd beschaafd op de vlakte heeft gehouden over zijn relatiebreuk met Yolanthe, heeft niet gereageerd op Story's verzoek om een reactie. Misschien is dat ook maar de beste manier om met deze weinig smaakvolle natrapperij om te gaan...

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl