Ruim een jaar geleden stond de wereld van Nadia Moussaid op zijn kop, toen haar grote liefde Geert Broertjes werd getroffen door kanker. Inmiddels gaat het de goede kant op met Geert en laat hij Nadia’s grootste wens uitkomen.

Toen Nadia Moussaid onlangs door haar vriend Geert Broertjes ten huwelijk werd gevraagd, riep ze volmondig ‘ja!’. Ze voegde daaraan toe dat het wat haar betreft ook wel tíjd was dat haar vriend haar een aanzoek deed. Al in 2018 vertelde Nadia aan Story dat ze dolgraag wilde trouwen met Geert. Later vertelde ze: ‘Trouwen kan ik inmiddels wel op mijn buik schrijven. Mijn vriend heeft het artikel gelezen en zei meteen: Je begrijpt wel dat ik je nu echt nooit meer vraag hè?’

Zware tijd

Dat was wellicht gekscherend bedoeld, maar al snel viel er weinig te grappen. Bij Geert werd kanker geconstateerd, en hij kreeg van de arts te horen dat ze niets meer voor hem kon doen. Nadia en Geert besloten voor een second en third opinion te gaan, waarmee ze achteraf gezien een heel wijs besluit namen. In een ander ziekenhuis bleek namelijk dat er bijvoorbeeld helemaal geen kanker in Geerts longen zat en er wel degelijk een behandelplan voor hem mogelijk was. Een loodzware tijd volgde, maar Geert wist de ziekte onder controle te krijgen en maakt het volgens Nadia inmiddels zelfs ‘heel erg goed’.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.