Marlijn Weerdenburg is het slachtoffer geworden van een groep iCloud-hackers. Hierdoor zouden verschillende naakfoto's van de presentatrice op het internet in omloop zijn. Dat meldt Techjournalist Daniël Verlaan op Twitter.

De hackers hebben hierbij al twee volledige naaktfoto's en een halfnaakte foto's op hun site gepubliceerd. Maar dat niet alleen, want de groep wil nog veel meer persoonlijke foto's van BN'ers de wereld in slingeren. 

Vreselijk

Daniël laat weten: 'Actrice Marlijn Weerdenburg is het eerste slachtoffer van het netwerk dat BN’ers hackt. Er circuleren nu foto’s van haar online, en volgens een bron worden ze binnenkort allemaal gepubliceerd. Vreselijk.' De foto's komen vermoedelijk uit de iCloud van Marlijn.

Nog meer BN'ers

Er zijn nog veel meer privéfoto's van vooral vrouwelijke BN'ers in omloop bij deze groep. 'De gestolen foto's worden niet gepubliceerd: het doel is om ze geheim te houden en onderling te ruilen. Dat klopt ook: de foto's die ik heb gezien, zijn nergens online te vinden. En dat maakt het juist zo gevaarlijk.' In december waarschuwde hij al het management van Marlijn. 'Heb in december het management van Marlijn gebeld en ze hierover geïnformeerd. Volgens haar management was ze al op de hoogte van de hack, en had ze passende maatregelen genomen. Hoop dat er ook aangifte is gedaan.'

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders