Het is niet gek dat de kinderen van zangeres Anouk ook wat talentvolle genen hebben meegekregen. Met haar jongste dochtertje verscheen Anouk wel eens zingend op Instagram, maar haar drie oudste kinderen lijken een ander talent in huis te hebben. Oudste zoon Benjahmin Kingsley (19) vertrok al eerder naar Amerika voor een basketbalcarrière, maar ook dochter Phoenix pakt nu haar koffers naar de USA.

Op Instagram deelt Anouk met trots dit mooie maar ook emotionele bericht.

Aanbod 

Phoenix laat zelf op Twitter weten zich gezegend te voelen nadat ze een aanbod heeft gekregen van  Washington State University om daar te komen basketballen. 'Zo trots op jou Phoenix', schrijft de zangeres bij het bericht. Naast een hartje deelt Anouk ook een emoji met een lach en een traan. 

De tekst gaat verder onder de foto. 

Article continues after the ad

Basketballen 

Naast Phoenix (17), ging eerder zoon Benjahmin al richting Amerika. Ook niet gek als je bedenkt dat verloofde Dominique coach is bij basketbalvereniging Triple ThreaT. Dat het leven van dochter Phoenix om basketbal draait, is goed te zien als je haar Instagram-account bezoekt. Middelste zoon Elijah (18) zit vooralsnog gewoon nog in Nederland. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.