Begin maart bevestigde Sonja Bakker aan Story dat haar relatie met Barry van Suijdam definitief over en uit was. Haar ex-verloofde bleek losse handjes te hebben. Hij werd veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur, maar gaat nu in hoger beroep tegen zijn veroordeling van mishandeling.

Dat meldt Shownieuws na bevestiging van een woordvoerder van het gerechtshof van Amsterdam. 

Article continues after the ad

Einde verhaal

Nu hij veroordeeld is, is het voor Sonja einde verhaal. 'Ik weet van de zaak. Het is zijn 'pakkie an'. Ik wil door met mijn leven', vertelde ze aan destijds. Eind 2020 barst de bom: Sonja en Barry krijgen fikse ruzie na een feestje.

Agressief

De vastgoedman gedraagt zich uiterst agressief. Na dit incident woonden de twee tijdelijk apart. Barry onderging intussen agressietherapie. Bakker: 'Ik had een knetterende ruzie met Barry die onder een vergrootglas kwam te liggen. Als het bij een onbekend stel gebeurt, gaan ze de volgende dag samen een wandeling maken en praten ze het uit. Maar in ons geval escaleerde het totaal. Iedereen bemoeide zich ermee en de verhalen werden alleen maar erger.'

Het is over

Toch betekende die ruzie niet meteen het einde van hun relatie. De twee proberen het weer, maar al snel blijkt Barry terug te vallen in zijn oude patronen. Het is nu echt definitief over tussen de twee.  

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.