Na de heftige relatiecrisis liet Ineke eerder al weten dat zij Humberto Tan een tweede kans wilde geven. En nu lijkt de RTL-presentator zélf ook overtuigd te zijn dat zijn toekomst bij zijn gezin ligt…

De relatiecrisis van Humberto Tan en Ineke Geenen, de moeder van zijn drie kinderen, lijkt na anderhalf jaar ellende, verdriet en hartenpijn éindelijk definitief bezworen. In maart 2017 doken foto’s op van Humberto die op het balkon van tv-collega Dionne Stax zat. Buren zagen hem regelmatig haar appartement bezoeken. Ook op Dionne’s verjaardagslunch in The Grand zagen gasten dat Humberto zich enorm voor haar uitsloof. Voor Ineke waren de foto’s uiterst pijnlijk, ook al zou ze reeds op de hoogte zijn geweest van de verboden romance tussen Humberto en Dionne. Nadat Humberto een tijdje op zichzelf had gewoond, ontving Ineke hem weer met open armen.

'Het gaat goed'

‘Het gaat goed met Humberto en mij samen,’ vertelde een dolgelukkige Ineke aan Story. Op de vraag of de liefde alles heeft overwonnen, stak ze lachend en veelbetekenend haar duimen de lucht in. De mogelijke angst om Humberto alsnog aan de NPO-presentatrice te verliezen, kon Ineke loslaten toen bekend werd dat haar liefdesrivale een nieuwe man aan de haak heeft geslagen. ‘Hij is heel lief,’ aldus Dionne over arts Sytse Oudkerk. ‘Ik kan heel erg met hem lachen.’ Nu Humberto zélf ook publiekelijk laat zien dat hij voor zijn gezin heeft gekozen, lijkt de liefdespuzzel weer opgelost. Op zijn Instagram-pagina plaatst hij zoete foto’s van de vakantie in Kroatië met Ineke, dochters Isa en Julia en zoon Benjamin met hartjes erbij. Voor iedereen is nu duidelijk dat Humberto na roerige maanden voor een toekomst met zijn Ineke heeft gekozen. 

Dit verhaal komt uit de nieuwste Story. Editie 33 ligt nu in de winkels.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP