Begin juni verraste Lauren Verster haar volgers met zwangerschapsnieuws. De presentatrice krijgt - redelijk onverwachts - er nog een derde spruit bij. Thuis heeft ze al twee lieve meiden zitten. Komt er daar nog eentje bij, of moet Lauren zich gaan klaarmaken voor een zoon?

'Het schijnt zo te zijn dat als je al twee meisjes hebt, de kans 70 procent is dat je er nog een krijgt', valt te lezen op de website van Shownieuws.

Dochter of zoon?

Toch is het iets anders gelopen. 'Toen zei de echoscopiste opeens: 'Papa krijgt versterking.' Superleuk", aldus een enthousiaste aanstaande mama. 'We hadden er eigenlijk niet op gerekend.'

Kamelen

Ondanks dat de zwangerschap ongepland was, is ze meer dan blij met de komst van de derde spruit. 'Het lag niet echt in de planning, wel heel blij mee en meer dan welkom❤️zin in nog zo’n heerlijk kraaitje, kan niet wachten tot je er bent', schreef ze destijds bij de fotoreeks met kamelen. 

Article continues after the ad

Gezin

De presentatrice en haar vriend Jasper Diepeveen ontmoetten elkaar toen Verster nog een relatie had met presentator Jort Kelder. Het stel is al gezegend met twee kinderen. In februari 2018 werden ze voor het eerst ouders van dochter Leentje Wambleesha en in januari 2020 beviel Verster van dochtertje Meggy. Binnenkort komt daar dus een broertje bij. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.