Mooi nieuws voor voormalig GTST-ster Oscar Aerts (32) en zijn geliefde Jessica. De twee verwachten een derde kindje!

‘Jessica is inmiddels 38 weken zwanger en begin mei is ze uitgerekend', vertelt Oscar aan Story.

Geboorteplan 

‘We weten al precies op welke dag, omdat het een geplande keizersnede wordt. Dat is zo omdat onze andere twee jongens ook op die manier ter wereld zijn gekomen, dan moet je het de derde keer ook zo doen.’

Broertje of zusje?

Is het al bekend of Eli Benja (5) en Seth (2) een zusje of broertje krijgen? ‘Jazeker, we krijgen weer een jongetje. Jessica en ik hadden echt het idee dat het dit keer een meisje was. Eerlijk gezegd hadden we daar ook een beetje op gehoopt. Het leek ons heel leuk om dat ook eens mee te maken en om te zien hoe de jongens op een meisje zouden reageren. We hadden zelfs al een heel leuke naam bedacht.’ Desalniettemin zijn Oscar en Jessica in de wolken met de komst van een derde zoon, die meer dan welkom is na een heftige periode.

Article continues after the ad

Tumor

Eerder werd bij de acteur een goedaardige tumor in zijn hypofyse ontdekt. Dit is een klier met een doorsnede van een centimeter aan de onderkant van de hersenen, die cruciaal is in de hormoonhuishouding. Door de tumor ontwikkelde zich bij Oscar het syndroom van Cushing. Hierbij maakt het lichaam een overschot van stresshormoon cortisol aan, wat tot gevolg had dat Oscars lichaam opzwol. Hij kwam extreem aan op zijn buik en in zijn gezicht, waardoor Oscar bijna een ander persoon leek. Hij kreeg hierdoor nauwelijks nog werk aangeboden en moest bovendien een slopend medisch traject doorstaan. Inmiddels is de tumor verdwenen en oogt Oscar weer topfit.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 17 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.