Yolanthe Cabau heeft niet het makkelijkste jaar achter de rug, zowel privé als zakelijk. Helaas zijn de tegenslagen nog niet voorbij. De presentatrice heeft naar verluidt opnieuw te maken met een financiële tegenvaller.

"Na de breuk met Wesley Sneijder, het mislukte horeca-avontuur op Ibiza, een geflopte sieradenlijn en een gestopte lingerielijn heeft Yolanthe Cabau opnieuw een domper te verwerken", zo kondigt Shownieuws aan. Waar het hier om gaat? Yolanthe's kinderkledinglijn Banana’s&Banana’s. Wat is daarmee aan de hand?

Banana!

Nee, die naam is overigens géén verwijzing naar de Minions en hun beruchte 'banana!'-geschreeuw, maar naar het zoontje van haar en Wesley Sneijder. De kleine Xess Xava is namelijk dol op het gele fruit. Volgens de showrubriek lijkt het er echter op dat de kledinglijn, waar Yolanthe zelf voor ontwierp, een stille dood is gestorven...

Article continues after the ad

Over en uit?

Op de website van Banana's&Banana's zou je helemaal niks meer kunnen kopen. Ook HEMA, de winkelketen van Yolanthe's zwager Marcel Boekhoorn, gaf aan dat haar kleding ook daar niet meer in de schappen zal liggen. "De huidige collectie is een wintercollectie. Net als bij andere winter collecties geldt op=op en lopen de artikelen mee in de sale. Op dit moment zijn er nog geen verdere plannen", zegt een woordvoerder tegen Shownieuws.

Kledinglijn

Yolanthe maakte twee jaar geleden regelmatig pakjes voor Xess Xava. "Ik kreeg toen zo veel leuke reacties van mama’s die mij vroegen waar ze de pakjes konden kopen dat ik daarom een kleine collectie heb gemaakt", zo beschreef ze op Instagram. Het groeide uiteindelijk uit tot een eigen kinderkledinglijn. "Ik heb het merkje Bananas&Bananas genoemd (omdat mijn zoontje in die tijd de hele dag bananen at!) Ik vind het heel bijzonder dat de pakjes zo goed ontvangen worden en de reacties zo enthousiast zijn!" Ze heeft overigens nog niet gereageerd op de nieuwe bevindingen van Shownieuws.

Beeld: Peter Smulders | Superguide.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.