Het zit Bridget ook niet mee, na een potje liefdesverdriet zijn ook de kijkcijfers van haar nieuwe programma Hotter than my daughter ook om te huilen.

Bridget en de 'spuuglelijke poezelige pakjes' van onder meer moeder Sjaantje wisten maar 296.000 kijkers te trekken, en da's niet veel.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes vanavond de eerste aflevering van het nieuwe seizoen @hotterthanmydaughter 20.30 op @rtl5

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotter than my Daughter vanavond 20.30 @rtl5 #nieuwseizoen @hotterthanmydaughter_official

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Slechte score

Nog nooit trok het programma, dat eerst gepresenteerd werd door Gorden en Patty Brard, zo weinig kijkers. En dat zal Bridget niet leuk vinden. Zeker omdat het op liefdesgebied niet lekker loopt, had de presentatrice gehoopt om met haar sexy moeders wél te scoren.

Breuk

En dan doelen we natuurlijk op de relatie tussen André Hazes en Bridget die na amper honderd dagen strandde. De zanger is inmiddels weer terug bij zijn ex, die hem zijn 'uitstapje' kennelijk heeft vergeven. Dat liet hij met een romantische foto op Instagram weten. 'Ik ben voor altijd de jouwe', schreef hij.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m your Rock, you’re my Star!

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Bridget

Ook Monique reageerde via social media. Zij deelde dezelfde foto met de tekst 'I'm your rock, you're my star.' En hoe het nu met Bridget gaat? "Ik heb heel veel steun. Niet alleen in mijn omgeving, ook daar buiten. Ik voel me echt goed. Het is oké", zei ze tegen RTL Boulevard.

Geluk

Ook reageerde Bridget op het feit dat haar ex weer zo snel in de armen van Monique is gevlogen. "Ik wens ze alle geluk samen. Dat zullen ze nodig hebben", aldus de presentatrice.

Beeld: Peter Smulders | RTL Boulevard/De Telegraaf

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.