Met pijn in haar hart liet Sylvie Meis (42) haar zoon Damián van der Vaart emigreren naar Denemarken, om daar bij zijn vader te wonen en zijn voetbaldroom achterna te gaan. Het afscheid viel moeder en zoon zwaar, maar gelukkig kunnen de twee elkaar weer in de armen sluiten.

Eind vorige maand vond de grote verhuizing plaats. Sindsdien heeft Sylvie het erg zwaar gehad. Tot nu. De diva is afgereisd naar de nieuwe woonplaats van haar zoon om daar tijd met hem door te brengen. 'Pure Bliss❤️ HOW I’ve missed you,' schrijft ze bij een kiekje met Damián, die wegens privacyredenen bijna nooit voorbij komt op haar sociale media. 

Afscheid

Sinds haar scheiding met Rafael van der Vaart heeft hun zoon de meeste tijd bij Sylvie in Hamburg gewoond. Dat het afscheid niet makkelijk was, blijkt wel uit haar gesprek met het Duitse RTL. 'Om mij af te zonderen en om het empty nest syndrome nog even niet te voelen. En om niet meteen naar huis te gaan, naar mijn normale leven. Want dat is nu natuurlijk compleet anders', laat Meis weten.

Tranen

Een jaar lang zal voor hem alles in het teken staan van voetbal, iets waar Rafael hem bij kan begeleiden. Maar het betekent ook dat er voor Sylvie nauwelijks sprake kan zijn van een weekendregeling. Want juist op die dagen zijn er veel wedstrijden en wordt er ook getraind. Daarom is het drama voor Sylvie nog groter en heeft ze, naar eigen zeggen, een week lang moeten huilen. Ze beseft als geen ander dat zij Damián alleen nog zal zien wanneer hij langere tijd vakantie heeft. En dan moet er geen trainingskamp zijn...

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.