Voormalig Hart van Nederland-gezicht Maureen du Toit (42) was destijds één van de slachtoffers van de vernieuwingsslag bij SBS6. Ook liep haar relatie na ruim tien jaar op de klippen. 'Dat was best veel om te verstouwen.' Maar ze is weer helemaal terug, met een eigen roman én een nieuwe liefde.

Samengesteld gezin

Uit haar eerdere huwelijk heeft Maureen twee kinderen: Rosalie (13) en Karlijn (10). Met de liefde kwam het weer goed toen de 52-jarige piloot Jeroen Wiedenhoff in beeld kwam. Samen met hem vormt ze een samengesteld gezin. Hij heeft namelijk ook een zoon en dochter die dezelfde leeftijd hebben als haar kinderen. Tot nu toe hebben Maureen en haar charmante piloot een latrelatie, maar daar komt verandering in.

Samenwonen

'We wonen drie, vier minuten bij elkaar vandaan, dus de noodzaak om te gaan samenwonen is er niet per se. Toch zit het in de planning om bij elkaar in te trekken. Dat lijkt ons wel erg fijn.' Zelfs voor een huwelijk staat Maureen open. 'Ik heb nog geen aanzoek gehad, maar wat niet is, kan nog komen. Ik ben ervan overtuigd dat Jeroen de liefde van mijn leven is.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders