Voormalig Hart van Nederland-gezicht Maureen du Toit (42) was destijds één van de slachtoffers van de vernieuwingsslag bij SBS6. Ook liep haar relatie na ruim tien jaar op de klippen. 'Dat was best veel om te verstouwen.' Maar ze is weer helemaal terug, met een eigen roman én een nieuwe liefde.

Samengesteld gezin

Uit haar eerdere huwelijk heeft Maureen twee kinderen: Rosalie (13) en Karlijn (10). Met de liefde kwam het weer goed toen de 52-jarige piloot Jeroen Wiedenhoff in beeld kwam. Samen met hem vormt ze een samengesteld gezin. Hij heeft namelijk ook een zoon en dochter die dezelfde leeftijd hebben als haar kinderen. Tot nu toe hebben Maureen en haar charmante piloot een latrelatie, maar daar komt verandering in.

Samenwonen

'We wonen drie, vier minuten bij elkaar vandaan, dus de noodzaak om te gaan samenwonen is er niet per se. Toch zit het in de planning om bij elkaar in te trekken. Dat lijkt ons wel erg fijn.' Zelfs voor een huwelijk staat Maureen open. 'Ik heb nog geen aanzoek gehad, maar wat niet is, kan nog komen. Ik ben ervan overtuigd dat Jeroen de liefde van mijn leven is.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders