Een jaar lang heeft Monique Westenberg naar vandaag toe gewerkt. De grote liefde van André Hazes is zowel enthousiast als gespannen: 'Het is eindelijk zover.'

Een droom voor Monique die uitkomt: haar eigen kinderkledinglijn. Vanaf vandaag ligt haar ontworpen kinderkleding voor het merk 717 in de winkels. 'We zijn in de lucht,' meldt de blondine op Instagram. 'Vanaf nu kunnen jullie de kleding online en in de winkels kopen.' Monique zal morgen vanaf het 717-hoofdkantoor vragen beantwoorden over de collectie en samenwerking. 

Enthousiaste reacties

Monique's volgers zijn blij voor haar. 'En wat is het leuk!!!! 🎉 Gefeliciteerd lieverd,' reageert Kirsten Schilder. Anderen zijn al meteen aan het shoppen geslagen. 'Hele mooie collectie, heb al mooie broeken voor mijn zoon van 4 jaar uitgezocht,' reageert een fan. 

Ontwerpavontuur

Monique vindt het te gek dat ze kan meewerken aan deze collectie. 'Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen. De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongensmerk SevenOneSeven. Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren', aldus de kersverse ontwerpster.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.