Nadat Wim Kieft was verlaten door zijn vriendin Suzanne, wilde de voormalig profvoetballer niets liever dan een verzoening. Aan Story vertelt Wim dat hij er alles aan gedaan heeft om het hart van zijn ex weer te veroveren, en hoe ook het contact met zijn zoon weer is hersteld.

Door zijn intensieve voetbalcarrière heeft oud-voetballer Wim Kieft (57) jarenlang roofbouw op zijn lichaam gepleegd. Als gevolg daarvan ging de voormalige spits vorige week dinsdag onder het mes. ‘Ik heb een halve kunstknie gekregen,’ vertelt Wim aan Story. ‘Een dag na de operatie mocht ik alweer naar huis, donderdag gingen de hechtingen eruit en begon mijn revalidatie.’ Op doktersadvies probeert Wim zo veel mogelijk in beweging te blijven.

Article continues after the ad

Drugsverslaving

Voor het eerst woont Wim onder één dak met zijn vriendin Suzanne Martens (51) en hun tienjarige dochter Feline. Door zijn jarenlange cocaïneverslaving liet de oud-voetballer een spoor van vernieling na in zijn sociale omgeving, scheidde hij van zijn vrouw Sylvia en verloor het contact met oudste zoon Robbin. Dat laatste was extra pijnlijk, omdat vader en zoon door hun gezamenlijke passie en talent voor voetbal altijd met elkaar werden vergeleken en daardoor een speciale band hadden. Daarnaast verwaarloosde Wim door zijn verslaving ook zijn dochters Mauri, Mattia en Feline.

Hervonden geluk

Zijn huidige vriendin Suzanne verliet hem enige tijd nadat Wim zich tijdens een vakantie in het Spaanse Cádiz vreselijk had misdragen en zij boos naar huis vloog. Zonder Wim. Pas na die vakantie beterde Wim zijn leven, herstelde hij het contact met zoon Robbin en hervond het liefdesgeluk bij Suzanne. ‘Zonder haar ben ik nergens. Suzanne en ik zijn een tijd uit elkaar geweest, maar het bleef kriebelen toen ze er niet meer was. Gelukkig zijn we weer bij elkaar gekomen.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.