Na drie scheidingen heeft Elle van Rijn eindelijk het grote liefdesgeluk gevonden bij de Italiaanse Nicola, die ze acht jaar geleden ontmoette. Maar daaraan ging veel verdriet vooraf.

Dat haar huwelijk met Kaja, waarin dochters Helena (18) en Katelijne (16) zijn geboren, op de klippen liep, snapt ze nu ook. ‘Misschien waren we elkaars rebound en niet geschikt voor de lange termijn. Daarvoor waren onze levens te verschillend.’ Voor haar derde echtgenoot Nicola verhuisde Elle van Haarlem naar het Gooi. David en Feline besloten om niet met hun moeder mee te verhuizen. Zij gingen bij hun vader wonen. Elle zegt dat dat geen makkelijke tijd was. Ze voelde zich schuldig dat ze er niet altijd voor hen kon zijn.

Article continues after the ad

Anders in het leven

Om het weekend kwamen ze naar haar nieuwe gezin en elke week reisde Elle naar Haarlem om met hen te eten. Met Nicola’s twee kinderen en Elle’s twee jongsten, Helena en Katelijne, kan ze nu eindelijk genieten van haar nieuwe leven. En voor het eerst in haar leven weet ze wat echt belangrijk is. Zo heeft Elle er geen problemen meer mee dat ze niet door iedereen aardig wordt gevonden. Ze staat anders in het leven. Als meisje wilde ze dat het leven bol stond van veranderingen. Daar denkt ze nu anders over. ‘Nu waardeer ik juist het onveranderlijke veel meer. Wat ik wil is dat de dingen blijven zoals ze zijn. Dat Nicola en ik oud worden samen. Dat onze verbintenis blijft. Dat mijn kinderen en vrienden blijven. Dát vind ik het allerbelangrijkst.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.