André Hazes Bridget

André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) zijn sinds hun liefdesvakantie rond de jaarwisseling onafscheidelijk geweest. De zanger kon zijn zoontje André junior (3) even niet zien en daarom was het hoog tijd voor een mannenavond!

De zanger heeft de afgelopen periode veel tijd doorgebracht met zijn kersverse geliefde. Zijn ex Monique Westenberg en hun zoontje ziet hij echter nog altijd. Gisteren was André weer een avond met zijn zoon; een 'mannenavond' zoals hij het zelf noemt. De 3-jarige André, verkleed als zijn favoriete superheld Spider-Man, nam een selfie met zijn vader. Dat kiekje heeft de trotse vader op Instagram gedeeld. Zo te zien hebben ze het uitstekend naar hun zin!

Article continues after the ad

Huwelijksklokken? 

André en Bridget lieten onlangs doorschemeren graag met elkaar te willen trouwen. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ In Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat! 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.