Frank Jansen, die zijn huwelijk met Rogier op de klippen zag lopen, is naar Spanje vertrokken. Daarmee lapt de 75-jarige stylist de coronarestricties aan zijn laars, maar daar lijkt hij niet mee te zitten.

In navolging van andere Bekende Nederlanders die de zon op Bonaire en Curaçao opzochten, is Frank Jansen vorige week naar Marbella gevlogen.

Dringend advies

Hoewel er tot 15 mei een dringend advies geldt om niet naar het buitenland te gaan, reisde Frank toch naar Spanje. ‘Ik zit bij vrienden die hier een huis hebben,’ vertelt Frank vanuit Spanje aan Story. Dat Frank daarmee het advies van de overheid in de wind slaat, lijkt hem niet te deren. ‘Echt, ik was niet de enige. Het vliegtuig zat bomvol met mensen die op vakantie gaan.’

Relatiescheurtjes

Frank heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij van warme plekken in Europa houdt. Ook vorig jaar tijdens de eerste lockdown reisde hij met de auto regelmatig naar zijn huis in Zuid-Frankrijk af. Zijn echt-genoot Rogier Smit, met wie hij toen nog samen was, bleef dan in Den Haag achter. Destijds zocht niemand er iets achter, maar nu blijkt dat de eerste relatiescheurtjes toen al aanwezig waren. Na de breuk met Rogier lijkt het erop dat Frank steeds meer van zijn vrijgezellenbestaan geniet.

Article continues after the ad

Door: Karin Riethoven | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. 
Dit artikel komt uit Story. Editie 17 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.