Billy de Palma (Lone van Roosendaal) is terug in Meerdijk, en ook Stefano Sanders (Bas Muijs) is binnenkort weer te vinden in het soapdorp. En er keert nóg een oude bekende terug!

Het is de makers van GTST gelukt om wat oude bekenden te strikken om hun comeback te maken in de soap. Zo keerde eerder dit jaar Cas Jansen (43) – die de rol van Julian Verduyn vertolkt – terug in de serie en is Bas Muijs deze week ook weer te zien. Zijn personage Stefano woont al jaren in New York, maar komt tijdelijk naar Meerdijk om afscheid te nemen van zijn vermiste broer, Ludo Sanders (Erik de Vogel).

Article continues after the ad

Oude bekende

Stefano keert niet alleen terug in GTST voor het afscheid van Ludo, maar blijft ook hangen voor de bruiloft van Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga). Wie voor die gelegenheid ook naar Meerdijk komt, is… *tromgeroffel* Rikki (Robin Martens). In de aflevering die sinds vandaag op Videoland staat en maandag 30 november op televisie te zien is, maakt de actrice haar opwachting. RTL kan al melden dat haar comeback slechts tijdelijk is.

Gezellige tijd?

Of Rikki een gezellige tijd staat te wachten in Meerdijk, is nog maar de vraag. De reden mag dan misschien feestelijk zijn, maar bij GTST weet je het immers nooit. In de nieuwste aflevering op Videoland is namelijk te zien hoe Rik behoorlijk brak is op de dag van zijn bruiloft, en de beschonken Daan (Dorian Bindels) onderweg naar het huwelijk een ongeluk krijgt met zijn dochtertje Louise. Gaat hierdoor heel het feest nog wel door?

Afscheid

Zeven jaar lang kroop Robin Martens in de huid van Rikki de Jong. Haar personage was te zien tot eind 2017, toen Rikki de liefde vond bij Abel (Levi van Kempen) en met hem én haar kinderen naar Rotterdam verhuisde. Vorig jaar bracht de brunette ook al een bliksembezoek aan Meerdijk. Maria (Joke Bruijs), de GTST-oma van Robin, overleed toen, waarna Rikki haar vader opzocht in het soapdorp.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.