De fysieke problemen die schaatser Sven Kramer momenteel ondervindt, vallen in het niet bij de ontwikkelingen in zijn privé leven. Na de geboorte van dochtertje Kae, kunnen Sven en zijn vriendin Naomi van As volgend jaar eindelijk verhuizen naar hun aanstaande gezinsvilla in Amstelveen. 

Het is maar goed dat Sven Kramer (33) vorig jaar vader is geworden van dochtertje Kae (1) anders had de schaatser naast zijn relatie met Naomi van As (36) bitter weinig om blij van te worden. De schaatser levert al geruime tijd tegenvallende schaatsprestaties, als gevolg van rugproblemen. Gelukkig voor Sven voelt hij alleen fysieke pijn op de schaatsbaan en tijdens krachttrainingen.

Article continues after the ad

Goed nieuws

Zodra hij thuiskomt vergeet hij alle ellende en geniet hij volop van Naomi en Kae. Daarnaast is er nog meer goed nieuws: de lang geplande gezinsvilla van Sven en Naomi aan de idyllische Amstel bij Amstelveen is eindelijk in aanbouw, en daar zag het lange tijd niet naar uit.

Droomvilla

In 2016 kochten Sven en Naomi voor een bedrag van 2.125.000 euro een stuk grond met daarop een oud huis, dat ze volledig lieten slopen. De bedoeling was om er vervolgens een nieuwe droomvilla te laten bouwen. Maar dat bleek eenvoudiger gezegd dan gedaan. De vergunningen voor hun nieuwe optrekje lieten zodanig lang op zich wachten dat enkele weken geleden pas kon worden begonnen met de bouw. Volgens verwachting zullen Sven en Naomi in de loop van 2020 hun gezinsvilla betrekken.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.