Gisteren draaide de geruchtenmolen op volle toeren. Humberto lijkt zich hier niks van aan te trekken en laat zien hoe gelukkig hij is met zijn vrouw.

Er wordt namelijk weer gefluisterd dat Humberto Tan een affaire heeft gehad. Dit keer zou de presentator zijn geliefde Ineke hebben bedrogen met de 25-jarige fotografe Fleur. Tan lijkt een flink statement te maken door gisteren een foto met zijn grote liefde te plaatsen. '❤', schrijft hij bij het kiekje.

Article continues after the ad

Geen uitspraak

Fleur laat weten het nieuws niet te willen bevestigen of te willen ontkennen. Wel bevestigt ze dat de twee elkaar kennen en hebben samengewerkt. Aan RTL Boulevard liet ze nog weten: 'We hebben elkaar leren kennen in de fotografie en het is de bedoeling dat we samenwerken als fotografen. En kunstprojecten gaan maken en zo.' Wel heeft ze contact met Humberto hierover. 'Nou, wij spreken uiteraard nu over wat er allemaal geschreven is, ja. Dat lijkt me in elke denkbare relatie, in welke vorm dan ook, niet meer dan normaal.' Een woordvoerder van Humberto wil niet reageren op het gerucht. 'Wij doen nooit uitspraken over privézaken.'

Dionne Stax

Eerder gingen lange tijd geruchten dat de presentator een affaire had met Dionne Stax. De twee hielden hierover allebei hun mond.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders