Hoewel de bruiloft eerder werd uitgesteld, zal er van afstel geen sprake zijn voor Roxeanne Hazes (27). Ze weet immers wat ze aan Erik Zwennes heeft. Na alle ellende in Huize Hazes heeft hij haar nooit de rug toegekeerd.

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes zijn nog geen vier jaar samen, maar hebben al heel wat doorstaan. Anderhalf jaar geleden werd hun zoontje Fender geboren. Roxeanne kon haar geluk niet op, al bekende ze op Instagram dat de kraamtijd niet bepaald rozengeur en maneschijn was: ‘Ik huilde om alles. Het voelde een beetje overweldigend. Je twijfelt aan alles. Je bent het ene moment intens gelukkig en het andere moment vraag je je af of je het überhaupt wel goed doet en of je hier wel klaar voor bent. Het hoort er echt allemaal bij en de zogenaamde roze wolk laat soms ook even op zich wachten.’ Ook zei ze het moederschap als zwaar te ervaren. ‘Ik zie douchen als vrije tijd.’ Maar Erik steunde haar waar hij kon. ‘Ik val’s nachts snel in slaap. Als Fender wakker wordt, is papa vaak aan de beurt. En overdag doen we het samen. Zo fijn, samen opvoeden.’ En dan was er nog de familie-ruzie, die zwaar op Roxeanne’s schouders rustte.

Article continues after the ad

Bonje

Roxeanne had het moeilijk met de bonje tussen haar broer André en hun moeder Rachel. Ze was altijd heel close met André, maar de familieruzie dreef ook een wig tussen broer en zus. Dat André zich inmiddels wel heeft willen verzoenen met Rachel, maar niet met Roxeanne moet bijzonder pijnlijk voor haar zijn. ‘Ik weet nog steeds niet wat ik fout heb gedaan, behalve dat ik achter mijn moeder ben blijven staan en ik misschien meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant te kiezen,’ vertelde Roxeanne eerder in Het Parool. ‘Daarna zijn er over en weer dingen gebeurd waardoor we in een negatieve spiraal zijn beland. Ik heb heel lang verdriet gehad om het feit dat we elkaar niet meer zien.’ Alle heftige gebeurtenissen en drama die binnen korte tijd plaats hebben gevonden, kan een relatie maken of breken. In het geval van Roxeanne en haar Erik is hun liefde voor elkaar alleen maar sterker geworden. Dat realiseert Roxeanne zich meer dan ooit, zo vertelt ze in Libelle. ‘Dat mijn man Erik gebleven is na alle ellende die we hebben meegemaakt, maakt hem mijn held.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees de rest in Story. Editie 6 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.