In de aanloop naar zijn vijftigjarig artiestenjubileum heeft Elton John zijn afscheid van de bühne aangekondigd. De bejaarde zanger wil voornamelijk gaan leven voor zijn gezin, dat hij nooit meer dacht te krijgen… 

‘Het gaat om mijn zonen. Ik ben gek op ze en vind het vreselijk om steeds van huis te zijn. Hoe graag ik ook optreed, mijn jongens gaan voor,’ vertelt Elton John (70). Waarmee hij niet wil zeggen dat hij meteen stopt met zijn carrière. Vanaf september maakt hij een drie jaar durende afscheidstour, waarmee hij op 15 mei 2019 de Amsterdamse Ziggo Dome zal aandoen. Mits zijn gezondheid geen roet in het eten gooit. Eerder werd hij immers al eens geplaagd door een acute blindedarmontsteking en een bacteriële infectie. Maar bij leven en welzijn hoopt Elton zo’n 300 shows te geven. ‘Ik wil eruit gaan met een knal! Het is ook een manier om mijn publiek te bedanken.’ Elton sluit niet uit dat hij muziek blijft maken. ‘Ik zal hopelijk creatief zijn tot de dag dat ik sterf.’ Maar hij wil vanaf 2021 eindelijk alle tijd hebben voor zijn echtgenoot David Furnish (55) én zonen Zachary (7) en Elijah (5). ‘Ik wil ze niet meer missen en ik wil niet dat zij mij moeten missen. Ze zitten in een belangrijke levensfase. Het is dus echt klaar na mijn laatste show. Ik ben dan 74 en dat is een keerpunt in mijn werkleven, dat fantastisch was. Maar mijn jongens overtreffen alles wat ik tijdens mijn loopbaan heb meegemaakt.’ 

Lees het hele artikel in Story 5. Deze ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte