Wat is je eerste herinnering aan eten?

‘Toen ik een jaar of vier was, werd ik geopereerd aan mijn amandelen. Her eerste dat ik daarna te eten kreeg was vanillevla. Wat vond ik dát lekker.’

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet?

‘Truffel vind ik het allerlekkerste dat er is! Toen ik bij De 5 uur Show werkte, ging ik op een avond met mijn collega’s uit eten en in dat restaurant proefde ik voor het eerst truffel. Op dat moment wist ik niet wát ik at, maar ik vond het heerlijk. De ober heeft me later uitgelegd wat truffel precies is. Vanaf die dag wilde ik het elke dag wel eten! Ingewanden lust ik niet – daar gruw ik van.’

Wat geef je onverwachte gasten te eten?

‘Ik heb altijd kaasfondue in huis. Makkelijk, lekker en supergezellig om met elkaar te eten. Natuurlijk met een goed glas witte wijn erbij.’

Dit artikel komt uit de Story. Story 52 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders