Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering televisiepresentatrice Myrna Goossen (55). 

Wat veranderde je leven?
‘Ten eerste mijn verschijning in de AVRO TeleVizier-spotjes toen ik 20 was. Iedereen herkende mij opeens en ik werd door wildvreemden aangesproken. Ten tweede: na mijn eerste jaar bij De 5 Uur Show ben ik vele malen met de dood bedreigd door dezelfde persoon. Mijn leven was ineens de hel op aarde. De politie heeft hem nooit kunnen traceren. Dat heeft lange tijd mijn onbevangenheid geschaad. Ik heb hem ook mijn carrière laten beïnvloeden. En ten derde: het overlijden van mijn moeder.’

Waar ben je trots op?
‘Dat ik na een heel moeilijke periode mijn leven weer op de rit kreeg. Ik ben ambassadrice van een grote hotelketen, mag voor een omroepblad in de rubriek Vraag het Myrna mensen advies geven en heb samen met een vriendin de succesvolle kledinglijn Myrna by NED. En natuurlijk ben ik trots op mijn kinderboekjes.’

Wat is je grootste prestatie?
‘Het mogen bedenken en uitvoeren van de landelijke tv-commercial voor de hotelketen waarvoor ik werk. Mijn allergrootste wens was een reclamespot bedenken en daarin kwam alles samen: mijn creativiteit, mijn ervaring met televisie en mijn presentatie. En het feit dat de directie mij volledig vertrouwde.’

Lees het hele interview in Story 1.

Beeld: Peter Smulders

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte