Na zeven huwelijksjaren gaan musicalster Nurlaila Karim en Muriel Wolda uit elkaar. Nurlaila heeft haar koffers al gepakt en is met haar drie kinderen uit de echtelijke woning vertrokken. Wat is er gebeurd? 

'We zijn uit elkaar gegroeid,’ zegt Nurlaila tegen Story. ‘Muriel en ik houden nog veel van elkaar, maar niet meer als partners. Dat proces is al enige tijd aan de gang. We hebben echt geprobeerd om ons huwelijk te redden. De beslissing om te uit elkaar te gaan, neem je niet over één nacht ijs. We hebben veel met elkaar en ook met andere mensen gesproken. Als dan de conclusie is dat je meer vrienden dan partners bent, weet je wat je te doen staat. Ik had geen andere keus... Er is geen ander in het spel. Niet bij Muriel en ook niet bij mij. Ik moet er niet aan dénken.’ Nurlaila heeft met zoon Jay (15) en dochters Gaia (14) en Julia (7) de echtelijke woning inmiddels verlaten.  Maar de kerstdagen zullen Nurlaila en Muriel omwille van de kinderen als gezin doorbrengen. ‘Dat toont wel aan dat de scheiding harmonieus verloopt.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders