De musical Madam van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink wordt half april als hoorspel uitgezonden. De hoofdrollen zijn voor Pierre Bokma, Noortje Herlaar, Annet Malherbe en Annick Boer, heeft AVROTROS bekendgemaakt.

Speciale hoorspelversie

De musical Madam uit 1981 is een minder bekende musical van het succesvolle duo. De voorstelling vertelt over de botsingen tussen een bordeel en het feministenhuis dat ernaast staat. De muziek is voor de speciale hoorspelversie opnieuw gearrangeerd. In het De La Mar-theater vond eerder deze week een try-out plaats.

Feministen en prostituees

Feministen waren, in het verleden, niet blij met het stuk omdat Annie inhoudelijk partij koos voor de prostituees. Dit leidde zelfs tot protesten bij de theaters. Achteraf erkende de schrijfster dat zij de personages in het stuk zelf te stereotype vond.

Madam is op 16 april om 16.00 uur te horen op NPO Radio 5.

Beeld: Peter Smulders. Bron: RTL Boulevard

Bibi Breijman (27) is inmiddels de trotse moeder van een klein meisje, maar dat is ze zelf natuurlijk ook geweest. Van die tijd deelt ze een tweetal schattige foto’s, waarop de vlogger te zien is met een vieze snoet.

‘Altijd al moeite gehad met netjes eten’, schrijft ze erbij. Op de linkerfoto is inderdaad goed te zien dat haar mond vol eten zit; op de foto rechts heeft de vriendin van Waylon een brede lach op haar gezicht omdat ze aan haar enkels op de kop wordt gehouden.

Geweldig

Bibi’s volgers vinden de kiekjes fantastisch. ‘Haha, geweldig zulke foto’s’, reageert iemand. Een ander laat weten: ‘Zo te zien was je toen al een grappig kind!’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Madonna heeft haar fans verbaasd met een nieuwe look. De wereldberoemde zangeres is bijna onherkenbaar met pikzwarte, gekrulde lokken.

Madonna heeft door de jaren heen veel verschillende looks gehad. De laatste jaren hield ze het echter bij lang blond haar. Blijkbaar vond ze het toch weer tijd voor iets nieuws, want ze gaat nu met een donkere coupe door het leven. Of het gaat om een pruik, is niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: AFP