Afgelopen week mocht Mary Borsato, de moeder van Marco, maar liefst 75 kaarsjes uitblazen. Leontine pakte haar moment en feliciteerde haar ex-schoonmoeder met een liefdevolle post op Instagram. Daar bleef het overigens niet bij; die avond was de brunette óók aanwezig op het verjaardagsetentje van Mary en schoof ze aan tafel naast de vader van haar kinderen.

Als herinnering aan de mooie avond lieten de Borsato’s zich op de gevoelige plaat vastleggen. De oudste zoon van de oud-geliefden deelt het resultaat op Instagram.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Familiefoto Borsato’s

Op de kiekjes is te zien hoe het gezelschap met z’n allen poseert voor het Amsterdamse restaurant waar Mary haar verjaardag vierde. 'Mimi’s 75e verjaardag gevierd met heel de familie. Mijn mensen,' schrijft Luca bij de foto, gevolgd door twee veelzeggende hartjes.

Article continues after the ad

Liefde

Onder de fotoreeks regent het felicitaties voor Mary. Ook valt een volger van Luca één ding op: 'Ohhhhh gelukkig, Marco straalt weer! Hopelijk snel weer op het podium,' een uitspraak waar helaas niet iedereen het mee eens is. 'Ik dacht juist: Marco lacht wel, maar straalt niet,' antwoordt een andere fan. Jada, de dochter van Marco en Leontine, laat drie hartjes achter onder de plaatjes.

Niet meer samen

Hoewel fans nog altijd hopen op een hereniging tussen beiden, lijkt het erop dat deze er niet in zit voor Marco en Leontine. Na de breuk ging de zanger namelijk bij zijn moeder in Stompetoren wonen, maar onlangs zou hij een gigantisch penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Leontine bleef achter in de gezinswoning in Het Gooi, maar zou ook plannen maken voor een nieuw start op een andere plek. De gezamenlijke villa zou inmiddels al zijn verkocht. Ook zou Leontine steeds vaker afstand doen van de achternaam ‘Borsato’. Opvallend genoeg gebruikt de brunette op Instagram nog wél de achternaam van de zanger.

23 jaar

Marco en Leontine trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Begin februari kondigden de twee aan uit elkaar te gaan en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Bron: Flair | Beeld: Instagram, Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.