Monique Westenberg is lang niet alleen de vriendin van. Story berekende eerder al wat de blondine verdient met haar Hazes-leven, maar ze heeft nu ook een nieuw doel gevonden om zich voor in te zetten.

Monique is namelijk de nieuwe ambassadrice van het Daniel den Hoed Fonds. Deze stichting zet zich in tegen kanker, een ziekte waaraan Monique ook dierbaren heeft verloren.

Article continues after the ad

Geen twijfel

Ze schrijft op Instagram: 'Als echte Rotterdamse heb ik de verschillende campagnes van het Daniel den Hoed Fonds de afgelopen jaren natuurlijk voorbij zien komen. Ik kwam niet om de rode hoed heen en de uitingen hebben mij altijd aangetrokken. Toen ik gevraagd werd als ambassadrice twijfelde ik dan ook geen seconde, want ook ik heb te veel dierbare mensen, maar ook dieren, verloren aan kanker. Gelukkig zijn er steeds betere behandelingen beschikbaar dankzij onderzoek, maar we zijn er nog lang niet.'

Steun

Monique kan nu weer rekenen op de steun van haar vriend André, met wie ze sinds eind vorige maand weer samen is. De twee plaatsen de ene na de andere verliefde foto en Hazes laat regelmatig weten hoe blij hij weer is met Westenberg in zijn leven. En de romance met Bridget? Die is volledig verleden tijd. Niet alleen wiste hij haar uit zijn leven, ook Maasland zelf volgt de zanger niet meer op Instagram.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.