André Hazes mag vandaag 27 kaarsjes uitblazen, maar lang dacht de zanger niet veel ouder te worden. Gelukkig voor Monique Westenberg (43) staat haar verloofde nu wel iets anders in het leven.

'Je hebt altijd gezegd dat je bij de club van 27 zou horen', begint Monique haar verhaal. 'Die woorden maakten me altijd verdrietig. Het afgelopen jaar is daar veel in veranderd en spreek je zelfs uit dat je 100 worden wilt. Laten we daar maar voor gaan❣️.'

Article continues after the ad

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen voor de zanger en Westenberg. Zo laat zus Roxeanne hartjes achter en Marco Borsato schrijft: 'Gefeliciteerd lieverd pas goed op elkaar! ❤️❤️.' Ook onder meer Bas Smit, Glennis Grace en Patty Brard delen hun gelukswensen onder de post.

Huwelijk

Dat de liefde alles overwint, blijkt wel bij André en Monique. Hazes ging vorig jaar december op zijn knieën voor Westenberg, maar wordt het huwelijk tussen de twee op de lange baan geschoven? Monique heeft haar jurk immers al uitgezocht, maar in 2021 zullen de twee tortelduifjes niet hun weg maken naar het altaar. Dat liet bruidjurksontwerper Alberto Axu eerder weten. 'Uit het gesprek dat ik met haar had, werd mij duidelijk dat de trouwerij sowieso niet in 2021 zal plaatsvinden. Bovendien wil Monique zich eerst nog rustig oriënteren.'

Buitenland

Het is geen hele grote verrassing dat de bruiloft nog niet volgend jaar zal plaatsvinden. André gaf eerder aan bij Radio 538: 'We willen niet in Nederland trouwen. Het liefst zo ver mogelijk van huis.' En reizen? Dat zal wel nog even niet mogen door de huidige situatie.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.