Monique moest vorig jaar afscheid nemen van haar oma. Corrie werd 88 jaar en was ontzettend belangrijk voor Westenberg. Het gemis valt haar dan ook nog altijd zwaar, maar ze heeft een manier gevonden om haar 'koningin' altijd bij zich te dragen.

Ze heeft namelijk een bijzonder kettinkje laten maken, zo is te zien op de foto. 'Zo draag ik je voor altijd bij me! Met vingerafdruk en handschrift van mijn Koningin', laat Monique weten.

Article continues after the ad

Mooi

Haar volgers vinden het dan ook een prachtig aandenken aan haar oma. 'Wauw wat mooi zeg❤️', reageert iemand. Een ander laat weten: 'Wat een mooie herinnering aan je oma, altijd bij je nu 😍 👍.'

Belangrijke vrouw

Oma Corrie overleed eind november op 88-jarige leeftijd. Zowel Monique als André afscheid van deze belangrijke vrouw in hun leven. Samen hebben Corrie de laatste eer bewezen. 'Jouw laatste kerkmis,' schreef Monique destijds op Instagram. Te zien was hoe de kist van Corrie wordt gedragen, en ook de bloemenzee werd in beeld gebracht. De zanger was aanwezig op de uitvaart. 'Was een mooie avond,' reageerde hij op de beelden van Monique.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.