Dat Monique Westenberg en Roxeanne Hazes elkaar ooit niet konden luchten of zien, is nu nauwelijks voor te stellen. De twee herstelden onlangs het contact en dat pakt beter uit dan gehoopt. Monique noemt Roxeanne zelfs haar zus. 

Waar de relatie met Monique eerder juist voor wrijving zorgde tussen de Hazesjes, is het tussen de blondine en Roxeanne inmiddels helemaal koek en ei. Sterker nog, de geliefde van André beschouwt de zangeres inmiddels als familie. 'Met m’n zussen', schrijft Westenberg dan ook bij een kiekje met allebei haar schoonzussen. Jerney, die rechts van Monique zit, is de vrouw van haar broer Matieu. Ondanks dat de twee aangetrouwde familie zijn van elkaar, is het fans al meerdere keren opgevallen dat ze net zusjes lijken.

Super schoonzus

Volgers van Monique zijn blij verrast door de foto. 'Wat een mooie foto en wat fijn dat jullie het nu zo leuk samen hebben. Het is jullie zo gegund. Fijn om te zien dat jullie zo genieten samen. Ik geniet mee', luidt een van de vele reacties. Ook schrijft iemand: 'Wat een rijkdom. Vasthouden dit en nooit meer loslaten. Zo fijn dat Roxeanne en jij het zo goed met elkaar kunnen vinden en dat je nu twee super schoonzussen hebt.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met m’n zussen💜

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.