Monique Westenberg en André Hazes hebben samen geen makkelijk tijd achter de rug. De zanger twijfelt zelfs of hij 'zijn Monique' nu nog wel ten huwelijk gaat vragen. Maar alle aandacht van de media is Westenberg niet in de koude kleren gaan zitten.

Ze wil dan het liefst ook even uit de spotlights verdwijnen om alle gebeurtenissen op haar gemak een plekje te kunnen geven. Monique is blij dat ze haar ‘oude’ André weer terug heeft. ‘Sinds we in ons nieuwe huis wonen, is hij zo rustig geworden. Voor hem voelt het ook echt als thuiskomen. Hij is mijn steun en toeverlaat. Ook na het overlijden van mijn stiefmoeder Maria was hij er voor me.

Dunya

Maar ook het verdriet om haar overleden hond Dunya hakt er nog steeds in. André was de afgelopen maanden een grote mentale steun voor haar, toen ze bezig was met haar eerste boek Dunya, een hemels hondenleven over haar onlangs overleden hond. ‘Ik ben supertrots op Monique. Dunya betekende de wereld voor haar en door dit boek blijft ze voortleven. Wellicht is dit niet haar laatste boek. Ik zie haar nog wel meer hondenverhalen in boekvorm uitbrengen. Mijn steun heeft ze in elk geval', aldus André.

Uit de spotlights

Toch heeft ze nog even wat tijd nodig om alles te verwerken en doet ze een stapje terug. In een interview vertelt ze: 'Ik wil proberen rust in mijn hoofd te krijgen en even uit het circus te stappen waar André en ik in zaten.” Monique Westenberg heeft daarom besloten de komende maanden geen camera’s in haar huis toe te laten.'

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders